logo
hamburger
search-iconsearch-button

Press kit

close
Trenutačno nema ništa u vašem press kitu
Klikom na "Preuzmi sve" pristajete na naša i .
12. veljače 2019.

Preopening event – centar grada Zagreba

U Zagreb stiže Mömax, oaza inspiracije i modernog namještaja
Dolazak brenda na hrvatsko tržište predstavljen uz osvježenje i promotivne poklone u centru grada
Subota je u centru Zagreba bila u znaku Mömaxa, austrijskog brenda koji otvorenjem poslovnice u Zagrebu, 13. lipnja, premijerno dolazi na hrvatsko tržište! Povod je to bio za zanimljivu akciju na subotnjoj špici, prilikom koje su djevojke na koturaljkama prolaznicima dijelili sladolede i sokove, primamljive kao što su proizvodi u Mömaxu, u prepoznatljivim bojama brenda – ružičastoj i zelenoj, kao i razne promotivne poklone.
test ALT
„Vrijeme je za #NestoNovo – a to je brend Mömax, koji u Hrvatskoj za javnost otvara svoja vrata u srijedu, 13. lipnja! Ovom smo akcijom dijeljenja sladoleda, sokova i promotivnih poklona na zagrebačkoj špici htjeli predstaviti naš brend poznat diljem Europe te skrenuti pozornost prolaznika na otvorenje naše poslovnice u kojoj nudimo najmoderniji namještaj i razne ukrase za uređenje doma.
Također, na dan otvorenja smo u našoj poslovnici pripremili brojne pogodnosti te male znakove pažnje, stoga ovim putem pozivam sve da dođu i provjere zanimljiva rješenja koje Mömax nudi za opremanje domova. Sigurna sam da će u bogatom i šarolikom asortimanu koji nudimo pronaći nešto za sebe.“
– izjavila je Martina Perić, voditeljica marketinga Mömaxa.
Na službenoj stranici brenda Mömax možete se, do dana otvorenja, prijaviti na 
newsletter
kojim ostvarujete pogodnosti u vidu kupona i kataloga, a društvene su mreže – Momax Hrvatska (Facebook) i momax_hrvatska (Instagram) – prava mjesta za ljubitelje modernog dizajna i originalnih ideja.

mömax newsletter

Želite li automatski primati naše medijske objave e-poštom? Prijavite se na našu press mailing listu!
* Tražena polja moraju biti ispunjena.
Klikom na „Pretplati me na newsletter“ pristajete na redovito primanje newslettera od Lesnine H d.o.o. („mömax“) putem e-maila s aktulanim medijskim objavama. Privolu za newsletter možete opozvati u bilo kojem trenutku s primjenom od dana opoziva. Detalje o slanju newslettera i zaštiti podataka možete pronaći u mömax.
© 2024 mömax・Slavonska avenija 106, 10373 Ivanja Reka
logo