Preskočite na glavni sadržaj

Press Kit

  • Molimo Vas ispunite obavezna polja!

Preopening event – centar grada Zagreba

 

U Zagreb stiže Mömax, oaza inspiracije i modernog namještaja

Dolazak brenda na hrvatsko tržište predstavljen uz osvježenje i promotivne poklone u centru grada

 

Subota je u centru Zagreba bila u znaku Mömaxa, austrijskog brenda koji otvorenjem poslovnice u Zagrebu, 13. lipnja, premijerno dolazi na hrvatsko tržište! Povod je to bio za zanimljivu akciju na subotnjoj špici, prilikom koje su djevojke na koturaljkama prolaznicima dijelili sladolede i sokove, primamljive kao što su proizvodi u Mömaxu, u prepoznatljivim bojama brenda – ružičastoj i zelenoj, kao i razne promotivne poklone.

„Vrijeme je za #NestoNovo – a to je brend Mömax, koji u Hrvatskoj za javnost otvara svoja vrata u srijedu, 13. lipnja! Ovom smo akcijom dijeljenja sladoleda, sokova i promotivnih poklona na zagrebačkoj špici htjeli predstaviti naš brend poznat diljem Europe te skrenuti pozornost prolaznika na otvorenje naše poslovnice u kojoj nudimo najmoderniji namještaj i razne ukrase za uređenje doma.

Također, na dan otvorenja smo u našoj poslovnici pripremili brojne pogodnosti te male znakove pažnje, stoga ovim putem pozivam sve da dođu i provjere zanimljiva rješenja koje Mömax nudi za opremanje domova. Sigurna sam da će u bogatom i šarolikom asortimanu koji nudimo pronaći nešto za sebe.“– izjavila je Martina Perić, voditeljica marketinga Mömaxa.

Na službenoj stranici brenda Mömax možete se, do dana otvorenja, prijaviti na newsletterkojim ostvarujete pogodnosti u vidu kupona i kataloga, a društvene su mreže – Momax Hrvatska(Facebook) i momax_hrvatska(Instagram) – prava mjesta za ljubitelje modernog dizajna i originalnih ideja.

  

mömax press centar

Želite li primati naše medijske objave e-poštom? Prijavite se na našu press mailing listu! Prijavite se na našu press mailing listu!

Newsletter registracija

Prijavite se na našu press mailing listu!


Da bi izbjegli automatizirane spam poruke, molimo odgovorite na sljedeće pitanje.


* Tražena polja moraju biti ispunjena.